2016. február 28., vasárnap

Zellerszáras - krémsajtos apróhús

Karajt szeleteltem, és nem mindegyik szelet sikerült tökéletesre. Így a kevéssé formásakat felkockáztam. Lett  egy maréknyi húskockám. Egy jó nagy fej hagymát 3 dkg zsíron dinszteltem. Hozzáadtam a húskockákat, sóztam, borsoztam. Megszórtam őrölt köménnyel, korianderrel.
Közben 2 zellerszárat vékonyan felszeleteltem.
Fél doboz tejfölt, egy kisebb tömlős sajtot, egy teás kanál lisztet, egy kis tejet simára kevertem, őrölt szegfűborssal ízesítettem.
Mikor a hús megpuhult, hozzáadtam a zellerszárat. Kicsit hagytam, hogy a zeller főjjön, majd behabartam az előkészített szósszal. 
Rizzsel, csípős paprika szeletekkel tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése