2012. február 7., kedd

Tejszínes csirke capribogyóval

Imádom a tejszínes , szószos dolgokat, így nem csoda, hogy most is az jutott eszembe. 1 fej vöröshagymát nagyobb kockákra vágtam, majd olíva olajon megdinszteltem. Hozzáadtam a felkockázott csirkehúst, és addig kevergettem, míg a hús kifehéredett. Ekkor fűszerezni kezdtem a mediterránium jegyében. Egy kis ág rozmaringot felaprítottam, majd apróra vágtam egy teáskanálnyi capribogyót is. Alaposan megszórtam borssal, oregánóval. Adagoltam bele fekete olajbogyót és ecetes olajban eltett - Édesanyám alkotása - csípős almapaprikát, valamint fél doboz kukoricát. Felöntöttem egy doboz 20 %-os tejszínnel és készre rotyogtattam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése