2010. március 6., szombat

Húsgolyók fészekben

Ma csajos napot tartottunk a lányommal. A barátja dolgozott, így a kutyust leadtuk a Mamánál, mi pedig körülnéztünk Győr belvárosában. Már ideje volt, karácsony óta nem szántunk rá időt. Venni ugyan nem sok mindent vettünk - két illatosítót, és egy ajtódíszt Húsvétra - de sétáltunk egy jót, és közben ismételten megállapítottuk, hogy ez a legjobb hely a világon. /Egy cseppet sem vagyunk local patrióták./
A Mama ebéddel várt bennünket, amit ügyesen becsomagoltunk, és mikor hazaértünk öt perc alatt ebédet tálaltunk.
Húsgolyók: 30 dkg darált sertéshús, fokhagyma, vöröshagyma, só, bors, majoránna, tojás. bacon
Az összegyúrt húsból apró golyókat formálunk, majd baconbe csomagoljuk. Forró sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése