2010. március 7., vasárnap

Cannelloni

Kolléganőm férje kamionos, és miután tudja, hogy szeretjük a különlegességeket, meglepett egy doboz cannelloni tésztával. Ha viszont tészta van, akkor adott volt a mai ebéd.
Töltelék: 20 dkg darált sertéshús, vöröshagyma,sárgarépa, zeller lereszelve, 3 kanálnyi főtt krumpli, só, bors, oregáno, gomba.
A vöröshagymát megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, és a zöldségeket, fűszerezzük és megpároljuk. Megvárjuk, míg kissé kihűl, mert forrón balesetveszélyes megtölteni a cannellonikat.
A betöltött tésztákat kivajazott edénybe rakjuk.Főzünk egy jó adag besamell mártást és az egészet nyakon borítjuk vele , majd hozzáadunk még két decinyi Mama féle paradicsomlét is. Megszórjuk sajttal és fél óra alatt készre sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése