2010. január 23., szombat

Gombás pulykamell

A mai ebédet lányom készítette, én ezalatt vasaltam, majd elvittem Jarjarkát kirándulni. - a beszámoló majd következik.
Hozzávalók: 70 dkg pulykamell felszeletelve. 10 dkg gomba, 1 hagyma, pizza mozzarella sajt, mustár, só, bors, kakukkfű, liszt
A pulykamell szeleteket kissé megklopfoljuk, megkenjük mustárral, borsozzuk és lisztbe forgatjuk. Fűszerolajon hirtelen átsütjük és kivajazott tepsibe rakjuk.
A felaprított hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és alaposan megszórjuk kakukkfűvel.
Az elősütött gombát a húsokra halmozzuk, befedjük a mozzarella sajttal, és 20 percre sütőbe dugjuk.
Burgonya pürével tálaltuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése