2009. augusztus 28., péntek

Munkahelyi torna



Felújítás folyik nálunk a bankfiókban, ami óriási felfordulással jár, mert ugye a kedvesebbnél kedvesebb ügyfélnek nem mondhatom, hogy bocsánat kedves, jöjjön majd vissza egy hét múlva.
Múlt hétvégére összepakoltuk az ügyfélteret, lebontották a bútorokat, elvitték, és egész hétvégén járó lapoztak, mi meg őriztük a mesterembereket és a bedobozolt papírokat. Hétfőn reggel nyitottunk, mintha mi sem történt volna. Ma a technikai helyiségeket járó lapozták, ami azt jelentette, hogy 4 helyiség tartalmát zsúfoltuk be az ügyféltér sarkába és a tárgyalóba.Meg kell, hogy mondjam, ma este nem kell súlyzóznom, tehát az erőgyakorlatokat letudtam. Miután a hátsó traktusban dolgoztak, így érdekes módon oldottuk meg, ha valahova mennünk kellett, még szerencse, hogy nyár van, mert a piperével nem nagyon kellett foglalkoznunk. Tehát papucs le, papucs a pultra,ugrás a székre, fellépés az asztalra. Majd átlépek a fénymásolón, egyensúlyozok az asztal szélén, onnét leugrás az ügyfelek kanapéjára és egy átfordulással leérkezés a földre. Máris túl vagyok a gerenda gyakorlaton.Majd dolgom végeztével fordított sorrendben ismétlek.
Ma megint kihagyhatom az esti tornát, és új gyakorlat sorokat dolgozhatok ki a festésre és a gázszerelésre is. Remélem minimum tíz pontot érek el.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése